Το εξωτερικό του Audi A6 Sedan.

Δυναμική σχεδίαση που αποκαλύπτεται σε κάθε γραμμή.

Ένα Sedan που συναρπάζει με την πρώτη ματιά. Ξυπνά συναισθήματα. Κάνει ορατή την ώθηση προς τα εμπρός. Ένας σχεδιασμός που εκπέμπει πρωτοπορία και sport χαρακτήρα από κάθε άποψη. Όπως με τη γραμμή Tornado. Κάτω από τα πλευρικά παράθυρα εκτείνεται από τους προβολείς ως το πίσω μέρος του αυτοκινήτου. Χάρη στον οριζόντιο προσανατολισμό όλων των γραμμών, το αυτοκίνητο φαντάζει από εμπρός και από πίσω ακόμη πιο φαρδύ και sport.

145x80_AA6_D_141005

Καινοτόμος ακτινοβολία.

Προοδευτικός σχεδιασμός και καινοτόμος ένταση ακτινοβολίας του φωτισμού. Μεταξύ άλλων, με φωτισμό του οδοστρώματος, παρόμοιο με το φως της ημέρας. Οι διαθέσιμοι κατ’ επιθυμία προβολείς LED κάνουν τη νύχτα μέρα.

145x80_AA6_D_141006

Επιβλητική εμφάνιση.

Εντυπωσιακή σε οποιοδήποτε φωτισμό: η ενιαία τραπεζοειδής μάσκα Audi Singleframe σε τρισδιάστατη σχεδίαση. Επίπεδη και φαρδιά. Εκπέμπει ανωτερότητα. Με οριζόντιες χρωμιωμένες γρίλιες, οι οποίες υπογραμμίζουν εντυπωσιακά τη δυναμική του A6 Sedan.

145x80_AA6_D_141007

Ισχυρή εντύπωση.

Οι προαιρετικές σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών σε σχέδιο 5 βραχιόνων-αστέρα, ανθρακί αντίθεσης, μερικώς γυαλισμένες*. Προκαλούν εντύπωση – ακόμα και εν στάσει.

* Οι γυαλισμένες ή μερικώς γυαλισμένες ζάντες αλουμινίου δεν θα πρέπει να χρησιμοποιούνται σε χειμερινές οδικές συνθήκες. Η επιφάνεια της ζάντας εξαιτίας του τρόπου κατασκευής της δεν διαθέτει επαρκή αντιδιαβρωτική προστασία και μπορεί να πάθει μόνιμη ζημιά από αλάτι για το ξεπάγωμα των δρόμων ή παρόμοια υλικά.

Κατανάλωση και εκπομπές ρύπων:
Κατανάλωση καυσίμου μεικτός κύκλος: 4.2-7.4 l/100 km
Εκπομπές CO2 μεικτός κύκλος: 110-172 g/km