Το εξωτερικό του Audi S6 Sedan.

Μια σαφής γραμμή απαιτεί ένα πράγμα: ελαφρότητα.

Κομψή ελαφρότητα. Με sport σχεδιασμό για το δρόμο. Σηματοδοτούμενη από τα επίπεδα πίσω φώτα. Και τα δυναμικά φλας με ενεργοποιούμενα διαδοχικά φώτα LED. Συναρπαστικό μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Νέα σχεδίαση προφυλακτήρα και διακοσμητικά στοιχεία σε όψη χρωμίου στο πίσω μέρος. Τυπικός χαρακτήρας της σειράς S.
145x80_AS6_D_141007

Προοδευτικότητα που δεν παραβλέπεται – ούτε από κοντά, ούτε από μακριά.

Να βλέπετε και να σας βλέπουν. Αυτό ισχύει και για τους εξωτερικούς καθρέπτες σε όψη αλουμινίου. Φλας με τεχνολογία LED ενσωματωμένα με κομψό τρόπο. Με την πρώτη ματιά, χαρακτηριστικά S: η χαρακτηριστική ενιαία τραπεζοειδής μάσκα Singleframe με οριζόντιες
χρωμιωμένες διπλές γρίλιες και έμβλημα S. Αυτό που δίνει στο S6 τον απαράμιλλο χαρακτήρα του είναι οι πολλές λεπτομέρειες.

145x80_AS6_D_141004

Εντυπωσιακό σε όλες τις συνθήκες φωτός.

Προοδευτικότητα ή οποία εμφανίζεται υπό εντελώς νέο φως. Οι μπροστινοί προβολείς LED συνδυάζουν την καθοριστικής κατεύθυνσης ακτινοβολία με υψηλή φωτεινότητα. Περισσότερη ένταση ακτινοβολίας κατ’ επιθυμία. Με τους προβολείς Matrix LED της Audi. Συμπεριλαμβανομένων καινοτόμων λειτουργιών, οι οποίες καθιστούν τις νυχτερινές διαδρομές ακόμη πιο ασφαλείς και άνετες.

145x80_AS6_D_141006

Ισχυρή εντύπωση.

Που τονίζεται από τις δύο διπλές χρωμιωμένες απολήξεις εξάτμισης. Τα πίσω spoilers ολοκληρώνουν δυναμικά την εικόνα.

Κατανάλωση και εκπομπές ρύπων:
Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος: 9.2 l/100 km
Εκπομπές CO2, μεικτός κύκλος: 214 g/km