Το εσωτερικό του νέου Audi A1 Sportback.

Υπέροχη σχεδίαση.

Προχωρήστε παραπέρα. Γρήγορα και οικονομικά. Με περισσότερες δυνατότητες. Για να μετακινήσετε φίλους και συγγενείς στον προορισμό τους με ασφάλεια και άνεση. Με πολύ χώρο για να εκφραστείτε ελεύθερα. Δείξτε το μεγαλείο σας. Με το νέο Audi A1 Sportback.

145x80_AA1_SB_141010

Υπέροχο χάρη στις λεπτομέρειες.

Ο καθένας έχει το δικό του γούστο. Με το Audi A1 Sportback μπορείτε να το εκφράσετε. Χάρη σε πολυάριθμες δυνατότητες εξατομίκευσης του εσωτερικού χώρου. Τώρα με τις δύο νέες εκδόσεις εξοπλισμού A1 design και A1 sport.

145x80_AA1_SB_141012

Υπέροχο χάρη στις έξυπνες τεχνολογίες.

Με το Audi A1 Sportback δεν φτάνετε μόνο γρήγορα στον προορισμό σας, επωφελείστε επίσης άμεσα από τις έξυπνες τεχνολογίες που υπάρχουν στο όχημά σας. Για παράδειγμα, αξίζει πάντα να ρίχνετε μια ματιά στην For example, the έγχρωμη 6,5 ιντσών οθόνη με τρισδιάστατη απεικόνιση χαρτών του προαιρετικού συστήματος πλοήγησης MMI® navigation plus.

AS1_D_131062.jpg

Υπέροχο χάρη στις εντυπωσιακές εμπειρίες.

Και από ακουστική άποψη θα μείνετε πλήρως ικανοποιημένοι: τα 14 ηχεία του προαιρετικά διαθέσιμου ηχοσυστήματος Bose surround sound system εγγυώνται έναν εντυπωσιακό ήχο. Το προαιρετικό Audi phone box σας επιτρέπει να διενεργείτε με άνεση τηλεφωνήματα κατά τη διάρκεια της πορείας σας. Περισσότερη άνεση κατά την οδήγηση σας παρέχει και το Audi connect*. Με μια πληθώρα υπηρεσιών και λειτουργιών θα μετατρέψετε το Audi σας σε ένα κινητό σπίτι και θα είστε δικτυωμένοι - σχεδόν παντού και πάντα. Online πληροφορίες σας παρέχονται με την ίδια άνεση που σας παρέχεται και η αγαπημένη σας μουσική μέσω του Audi music stream. Audi A1 Sportback: εμπειρίες για όλους τους συνεπιβαίνοντες. 

*Παρακαλούμε επισκεφθείτε το www.audi.com/connect ή επικοινωνήστε με το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi για περισσότερες λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το Audi connect.

Κατανάλωση και εκπομπές ρύπων:
Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος: 3.7-5.6 l/100 km
Εκπομπές CO2, μεικτός κύκλος: 97-130g/km