Το εξωτερικό του νέου Audi A1.

Εντυπωσιακή εμφάνιση.

Μια μεγάλη ιδέα. Με συμπαγή σχεδίαση: το νέο Audi A1. Συμπυκνωμένη έκφραση ενός σύγχρονου τρόπου ζωής. Με εξατομικευμένες δυνατότητες. Με πειστικές επιδόσεις. Πάντα συναρπαστικό. Επιπρόσθετα, εξοπλισμένο με οικονομικά και ενεργειακά αποδοτικές τεχνολογίες και σύγχρονες λύσεις επικοινωνίας. Το Audi A1 - ένα αυτοκίνητο πόλης που σου ανοίγει την όρεξη για περισσότερα.

145x80_AA1_141009

Το μεγαλείο έχει πολλές πλευρές.

Δε θα παραβλέψετε εύκολα το Audi A1. Οι οριζόντιες γραμμές του, προσδίδουν μεγαλύτερο πλάτος. Με ακόμα καλύτερη πρόσφυση στο οδόστρωμα. Το αρρενωπό σχήμα υπόσχεται: η οδηγική απόλαυση αντιμετωπίζεται με σοβαρότητα. Υπάρχουν δύο νέες εκδόσεις εξοπλισμού για ακόμα πιο προσωπική εμφάνιση: A1 design και A1 sport.

145x80_AA1_141008

Εμφάνιση με αξιώσεις.

Εμφάνιση με αξιώσεις. Κάθε κίνηση μια μεγάλη στιγμή. Αυτό ισχύει και για το μικρό μέγεθος της Audi. Γιατί το μεγαλείο είναι θέμα συμπεριφοράς. Η νέα εμφάνιση του Audi A1 είναι πιο επίπεδη και πιο πλατιά. Οι εξωτερικοί καθρέπτες χαρακτηρίζονται από μια νέα αεροδυναμική γραμμή.

145x80_AA1_141012

Μεγαλείο με ακόμα μεγαλύτερη ένταση.

Το μπροστινό μέρος αναδεικνύεται ακόμα καλύτερα αμε την ενιαία τραπεζοειδή μάσκα Singleframe. Το ίδιο και ο νέος προφυλακτήρας - δημιουργεί μεγαλύτερη ένταση και προσδίδει στο όχημα ένα πιο ρωμαλέο πρόσωπο. Η δυναμική πορεία των γραμμών ολοκληρώνεται με τον νέο διαχύτη. Το αποτέλεσμα: μια μοναδική εμφάνιση που προσδίδει μεγαλείο ακόμα και στις μικρές λεπτομέρειες.

145x80_AA1_141011

Το μεγαλείο εμπνέει τον ιδιοκτήτη.

Ξεδιπλώνει τη γοητεία του άμεσα. Ανεξάρτητα από το εξωτερικό χρώμα που θα διαλέξετε. Ή από το ποιο χρώμα αντίθεσης της οροφής προτιμάτε περισσότερο. Το Audi A1. Για ορατά περισσότερη προσωπικότητα.

Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές ρύπων:
Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος: 3.7-5.6 l/100 km
Εκπομπές CO2, μεικτός κύκλος: 97-130g/km