Γοητεία με την πρώτη ματιά.

Το νέο Audi A3 Cabriolet

Το Audi A3 Cabriolet συνδυάζει την κομψή ελαφρότητα με δυναμικά ενεργές αναλογίες. Η standard, πλήρως αυτοματοποιημένη υφασμάτινη οροφή μπορεί να ανοίξει με ταχύτητα μέχρι και 50km/h. Η προαιρετική ακουστική οροφή προσφέρει μια ιδιαίτερα ήσυχη οδηγική εμπειρία. Ένα επιπλέον highlight είναι το Audi virtual cockpit, διαθέσιμο πλέον στη μικρομεσαία κατηγορία. Απολαύστε την απεριόριστη ελευθερία.

145x80_AA3_D_161002

Το Audi virtual cockpit

Περισσότερα από μια απλή προβολή στο μέλλον: με το Audi virtual cockpit, έχετε πάντα όλες τις βασικές πληροφορίες με ευκρίνεια στο οπτικό σας πεδίο. Δύο επιλογές προβολής είναι διαθέσιμες για την 12.3 ιντσών οθόνη: η classic κατά την οποία τα όργανα είναι τόσο μεγάλα όπως στις παραδοσιακές αναλογικές οθόνες, και η infotainment η οποία παρέχει ένα κεντρικό παράθυρο στο προσκήνιο, αφήνοντας χώρο για χαρακτηριστικά, όπως έναν χάρτη πλοήγησης. 

145x80_AA3_D_161019

Οι προβολείς Audi Matrix LED

Η νύχτα γίνεται μέρα: οι προαιρετικοί προβολείς Audi Matrix LED παρέχουν λαμπερό και ομοιόμορφο φωτισμό του δρόμου. Μεμονωμένες λυχνίες LED ενεργοποιούνται ή απενεργοποιούνται ανάλογα τις συνθήκες, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα τον πάντα ακριβή φωτισμό. Επιπρόσθετα, οι λυχνίες LED έχουν 64 διαφορετικά επίπεδα φωτισμού. Τα οδικά σήματα στοχεύονται με μειωμένη φωτεινότητα Road, έτσι ώστε να μην θαμπώνεται η όραση του οδηγού. Τα δυναμικά φλας συμπεριλαμβάνονται - ακόμα και στο πίσω μέρος. 

145x80_AA3_161005

Νέος εξοπλισμός

Το Audi A3 Cabriolet θέτει επίσης νέα πρότυπα με τον εκτεταμένο βασικό εξοπλισμό: Οι προβολείς Xenon plus συμπερ. των φώτων παντός καιρού με νέα χαρακτηριστικά γραφικά, το Bluetooth interface και το MMI radio με την οθόνη 7-ιντσών συμπεριλαμβάνονται, για παράδειγμα, στο βασικό εξοπλισμό.

145x80_AA3_161008

Οι κινητήρες

Όλοι οι κινητήρες εντυπωσιάζουν με τις ευέλικτες διαδρομές και την υψηλή απόδοση. Η ισχύς κυμαίνεται από 115hp για τον 1.6 TDI έως 190hp για τον 2.0 TFSI. Διατίθενται τρεις βενζινοκινητήρες και τρεις πετρελαιοκινητήρες. Ένας τρικύλινδρος κινητήρας προσφέρεται για τη σειρά A3 για πρώτη φορά με τον 1.0 TFSI. Ο συμπαγής αυτός κινητήρας παρέχει 115 hp και παραδίδει από 2,000 έως 3,500 rpm με 200 Nm ροπής.