Το αληθινό μεγαλείο δε γνωρίζει όρια.

Η εξωτερική σχεδίαση του Audi Q7.

Ακριβώς όπως θα έπρεπε να είναι ένα Audi Q7: αθλητικό, διαχρονικό, μοναδικό. Μία πηγή ισχύος κατευθείαν μέσα από τις σελίδες ενός εικονογραφημένου βιβλίου. Γραμμένο με τη νέα σχεδιαστική γλώσσα. Χαρακτηρισμένο από ακριβείς ακμές, γραμμές, και μικρές ακτίνες. Από λεπτομέρειες που ξεδιπλώνουν τη λάμψη τους στο σύνολο. Πιο συμπαγές από τον προκάτοχό του, παρά το μακρύτερο μεταξόνιο. Το πιο επίπεδο πίσω μέρος ενίσχυσε τη sport εμφάνιση. Με μεγαλύτερο πλάτος και ύψος. Και με ακόμα πιο εντυπωσιακή εμφάνιση. Αρρενωπό, αλλά αποπνέοντας ελαφρύτητα. Το νέο Audi Q7 είναι το αποτέλεσμα μιας φιλόδοξης ιδέας: δε σταματάει ποτέ να γίνεται καλύτερο.

145x80_AQ7_151009

Η επιτομή του quattro® υλοποιήθηκε σε μια προοδευτική μορφή.

Ισχυρό και εντυπωσιακό. Μια μορφή που μιλάει για τον εαυτό της. Όπως και η εντυπωσιακή μάσκα με τα τρισδιάστατα στοιχεία. Ισχυρό και εντυπωσιακό. Χρωμιωμένα πλαίσια με δομή offroad που συνεχίζει στο πλέγμα των εισόδων αέρα.

145x80_AQ7_151010

Η αυτοπεποίθηση παίρνει σχήμα.

Έτοιμο να αναλάβει τα πάντα. Τονισμένο από σαφώς καθορισμένες επιφάνειες και λείες γραμμές. Αθλητικό, διαχρονικό, μοναδικό. Σαφώς ορατά γονίδια quattro στους φουσκωμένους θόλους των τροχών. Και στο πλάι με ανάγλυφο λογότυπο quattro.

145x80_AQ7_D_151002

Εκείνοι που βλέπουν πιο μπροστά, πηγαίνουν και πιο μπροστά.

Το μέλλον ρίχνει το φως του μπροστά. Με τους προαιρετικούς προβολείς Audi σε τεχνολογία Matrix LED. Κρυστάλλινη λάμψη για λαμπερό, ομοιογενή φωτισμό του δρόμου. Σαφήνεια σε όλο το μήκος της γραμμής. Χάρη στις υψηλής ακριβείας, ατομικά ελεγχόμενες διόδους εκπομπής φωτός. Κάνοντας μια ορατή εντύπωση. Επίσης, με standard πίσω φώτα σε τεχνολογία LED. Και προαιρετικά δυναμικό φλας. Η ασφάλεια και η άνεση εκπέμπουν ένα νέο φως.

Κατανάλωση και εκπομπές ρύπων:
Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος: 5.7-8.3 l/100 km
Εκπομπές CO2, μεικτός κύκλος: 149-193 g/km