Το εξωτερικό του Audi TT Roadster.

Καθαρή οδήγηση. Έντονη. Προκαλεί έμπνευση.

Οι πρώτες εντυπώσει από το νέο Audi TT Roadster. Επίπεδο μπροστά. Ακριβείς γραμμές. Αρμονικά συνδυασμένες με στοιχεία σχεδιασμού της πρώτης γενιάς TT. Για παράδειγμα οι θόλοι των τροχών. Όλα γύρω από μια δυναμική εμφάνιση που αυξάνεται μόνο τη στιγμή που ξεκινάτε τον κινητήρα. Ανοίξτε την υψηλής ποιότητας υφασμάτινη οροφή. Και αρχίστε να βιώνετε τα πράγματα ακόμα πιο έντονα.
145x80_att_141021

Δείτε.

Την κομψότητα ενός Roadster. Σε συνδυασμό με το αρσενικό χάρισμα ενός sport αυτοκινήτου. Η εμφάνιση του Audi TT Roadster υπόσχεται ήδη οδηγική απόλαυση ανοιχτής οροφής. Με λεπτομέρειες που καθορίζουν τα highlights. Όπως η πρωτοποριακή 3D σχεδίαση των φώτων. Ή οι στενά τοποθετημένες απολήξεις εξάτμισης. Ο sport χαρακτήρας ορίζεται προοδευτικά. Από ένα σχεδιαστικό σύμβολο που ξαναγεννιέται.

145x80_att_d_141098

Ανακαλύψτε.

Έναν μοναδικό χαρακτήρα. Εντυπωσιακά. Από μακριά. Και από κοντά. Ορατό μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Στις υψηλής ποιότητας ζάντες αλουμινίου. Στην εντυπωσιακή τρισδιάσταση σχεδίαση της μάσκας ψυγείου. Ή στα δαχτυλίδια Audi στο καπό. Υπάρχουν πολλά να ανακαλύψετε. Πάνω στο Audi TT Roadster. Μέσα στο Audi TT Roadster. Και σε κάθε δρόμο που θα το οδηγήσετε.

Κατανάλωση και εκπομπές ρύπων:
Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος: 4.3-6.7 l/100 km
Εκπομπές CO2, μεικτός κύκλος: 114-154 g/km